• ANTI SLIP TOEPASSINGEN
    BEDRIJF "OF" PARKEERGARAGE
    Vloerdelen, hellingen, bordessen, trapdelen en overige risico gebieden

BREDE TOEPASSING ANTI SLIP OPLOSSINGEN


ANTI SLIP TOEPASSINGEN VOOR IEDERE SITUATIE, GA UITGLIJDEN TEGEN!

BDG Heeft als aanvulling op alle vloer technieken als service "anti slip toepassingen" in het diensten pakket aangezien de vraag van uit onze opdrachtgevers van bedrijfsmatig vastgoed en parkeergarages voor deze toepassingen toe neemt door de verhoogde veiligheid eisen tegen uitglijden op de werkvloer of openbare ruimtes.

Waarom anti slip toepassingen?:
BDG kan bedrijf en parkeergarage vloeren anti slip maken middels anti slip coatings of door de beton vloeren te schuren en polijsten. Enkel blijven er altijd gedeeltes of onderdelen in een bedrijfshal waar een coating of polijsten niet toepasbaar is, voor deze onderdelen voorzien wij in de meest uiteenlopende anti slip toepassingen om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen.
Anti slip toepassingen vindt plaats middels: Schuren en polijsten, coating technieken, elementen, strips & tape en grip matten.

Wij voorzien in anti slip toepassingen voor vloeren en beloopbare onderdelen van:  Logistiek & Industrieel vastgoed - Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals, overige Magazijnen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.

UW VOORDEEL ALS WIJ U VOORZIEN IN DE ANTI SLIP TOEPASSINGEN: 

BDG geeft middels samenwerking van alle divisies invulling aan alle vloer technieken, we hebben niet alleen kennis van de toe te passen anti slip oplossingen maar ook van reiniging, coating technieken, renovatie en onderhoud van beloopbare onderdelen. Deze kennis stelt ons in staat om de beste toepassing te adviseren, mogelijk in combinatie met functionele markering & belijning op de vloer. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Anti slip toepassingen voor bedrijf en parkeergarage vloeren met alle obstakels en verschillende onderdelen is maatwerk!

STAPPEN ANTI SLIP TOEPASSINGEN:

BDG bekijkt eerst de vloervelden en/of onderdelen om een goed beeld te vormen van de risico gebieden waar gevaar voor uitglijden van toepassing is. Vervolgens gaan we de bewegingsrichtingen en de activiteiten op de vloer bekijken om een goed beeld van de situatie te krijgen om aansluitend ons advies uit te brengen. Geregeld blijkt dat er meer moet gebeuren om het risico voor uitglijden tot een minimum te beperken, samen met de opdrachtgever inventariseren we de werkzaamheden en zo nodig stellen we een plan van aanpak op.