• VLOER RENOVATIE OF UPGRADEN
    BEDRIJF "OF" PARKEERGARAGE
    Beton technieken, coating, anti slip of belijning en markeringen

UW BEDRIJFSVLOER VAKKUNDIG GERENOVEERD

WELKE VLOEREN VAN BEDRIJFSVASTGOED RENOVEREN WIJ?

BDG Renoveert & hersteld vloer oppervlaktes van 500 M2 t/m 100.000 M2.

Uw voordeel:      "Des te meer vierkante meters hoe goedkoper de meterprijs!"
Wij herstellen beton vloeren en oude coating vloeren van XXXL bedrijfsobjecten en parkeergarages. Of het nu gaat om het schuren van oude lagen of belijning, het polijsten van de betonvloer, het verwijderen van de toplaag en de vloer voorzien van een nieuwe coating vloer of het aanbrengen van anti slip toepassingen of nieuwe vloer markeringen of belijning.
Wij helpen u verder met de gehele vloer renovatie en afwerking!

BDG heeft uw vloer gerenoveerd, wat nu? :  Middels onze divisie meerjaren onderhoud kunnen wij met inzet van onze industriële opzit schobmachines de vloer nog jaren lang periodiek onderhouden, dit onderhoud gaat in combinatie met vloerinspecties aangezien de medewerkers van de afdeling vloeronderhoud getraind zijn om afwijkingen in de vloer te constateren. Dit wordt vervolgens weer terug gekoppeld aan de afdeling vloer renovatie en herstel zodat dit direct opgepakt kan worden zodat u ontzorgt wordt.


Wij herstellen vloeren van:  Logistiek & Industrieel vastgoed - Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals en overige Magazijnen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.