DAKEN SNEL EN VAKKUNDIG VLOEIBAAR GECOAT

WELKE DAKEN VAN BEDRIJFSVASTGOED COATEN WIJ?

BDG coat panden met dak oppervlaktes van 500 M2 t/m 100.000 M2.

Uw voordeel:      "Des te meer vierkante meters hoe goedkoper de meterprijs!"
Wij coaten daken van staal, pvc, epdm en bitumen, etc., het grootste percentage daken dat wij coaten zijn stalen daken.
Stalen daken liggen meestal in het zichtveld waardoor een slechte toplaag al snel een storende factor kan zijn.
Daken coaten kan in combinatie met herstel of renovatie werken uitgevoerd worden.

Coaten van zeer slechte daken is voor ons geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in de meest complexe projecten waar de staat van het dak, hoogte of bereikbaarheid de moeilijkheidsgraad bepaald! Waar andere afhaken gaan wij verder.

Coaten vindt plaats middels: Diversen technieken afhankelijk van de staat van het dak en de toekomstige toepassing. Mogelijk komen er dak installaties of zonnepanelen op het dak, samen met u bekijken we wat de beste toepassing voor het betreffende dak betreft. Door onze brede kennis kan BDG altijd een oplossing bieden.

Wij coaten daken van:  Logistiek & Industrieel vastgoed - Opslagbedrijven, Overslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals en overige Magazijnen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem!
Voor ieder project een oplossing.

Vloeibare dakbedekking kan over: EPDM PVC staal Bitum Kunstof


WAAROM DE COATING VAN DE DAK PLATEN EN ELASTISCHE DAKEN BIJ BDG ONDER BRENGEN? 

Door de tijd worden daken aangetast door vervuiling en treed het verouderingsproces van de toplaag in, tevens zijn oudere daken vaak belopen voor dak werkzaamheden wat zich vertaald in:
- STALEN DAKEN: Minder laagdikte of verkrijting van de bestaande coatlaag, roest en corrosie aan knipkanten en schroefgaten.
- PVC, EPDM EN BITUM: Loslatende naden, scheurvorming en kapot getrapte daken door dak werkzaamheden.

Tevens versneld het verouderingsproces mede door omgevingsfactoren en weersinvloeden die afbreuk doen aan de kwaliteit van het betreffende oppervlak. Wacht niet langer en ga dit afbreukproces tegen door nu actie te ondernemen!
Onze divisie dak schade herstel & renovatie kan de mogelijk beschadigde dak delen weer herstellen.


BDG beheerst alle specialisaties op het gebied van dak technieken:
Doordat de divisies van BDG dagelijks samenwerken hebben we niet alleen verstand van coaten maar ook de materiaal opbouw van de verschillende dak soorten en dak  elementen. Onze expertise in dak reiniging, coaten en dak schade herstel & renovatie bied u ten alle tijden een gepaste oplossing!