• GEVELBEPLATING COATING
    GOEDKOPER ALS VERVANGEN!
    SANDWICHPANELEN, DAMWANDEN, GOLFBEPLATING & OVERIGE ONDERDELEN

WIJ COATEN UW DAMWAND GEVEL SNEL EN VAKKUNDIG

WELKE STALEN GEVELS & DAMWANDEN VAN BEDRIJFSVASTGOED COATEN WIJ?

BDG coat panden met oppervlaktes van 200 M2 t/m 100.000 M2.

Uw voordeel:      "Des te meer vierkante meters hoe goedkoper de meterprijs!"
Wij coaten gevels van staal, in de volksmond noemen we dit damwanden, damwanden zijn onder te verdelen in:
- Sandwichpanelen, damwand (vlak en geprofileerd) en golfbeplating. Het coaten van XXXL panden is onze specialiteit, vaak in combinatie met het coaten van kozijnen, roldeuren, loopdeuren en de onderliggende beton of stenen borstwering. Bij een totale restyling coaten wij ook het pand voorzien van een dak coating als dit gewenst is.

Wij coaten stalen gevels en damwanden van:  Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals  en overige Magazijnen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.

WAAROM DE COATING VAN DE DAMWANDEN EN GEVELBEPLATING BIJ BDG ONDER BRENGEN? 
Door de tijd worden gevels aangetast door vervuiling en treed het verouderingsproces van de toplaag in wat zich vertaald in minder laagdikte of verkrijting van de bestaande coatlaag. Dit verouderingsproces mede door omgevingsfactoren en weersinvloeden doen afbreuk aan de kwaliteit van het betreffende oppervlak. Wacht niet langer en ga dit afbreukproces tegen door nu actie te ondernemen!
Onze divisie gevel schade herstel & renovatie kan de mogelijk beschadigde gevel weer herstellen.

BDG beheerst alle specialisaties op het gebied van gevel technieken:
Doordat de divisies van BDG dagelijks samenwerken hebben we niet alleen verstand van coaten maar ook de materiaal opbouw van de gevel elementen. Onze expertise in damwand reiniging, coaten en gevel schade herstel en renovatie bied u ten alle tijden een gepaste oplossing!

Aanvullende diensten in combinatie met damwand en gevelbeplating coaten:
Indien het dilataties kitwerk van de metselwerk of beton borstwering slecht is kunnen we deze voorzien van nieuwe kit voeg.
Tevens kunnen we oude gevelreclame verwijderen of de gevels voorzien van nieuwe gevelreclame.