XXXL PANDEN SNEL EN VAKKUNDIG GEREINIGD

WANNEER WORDEN DE "PRO WASHER'S" INGEZET?

De Pro Washer wordt ingezet bij panden met een totaal geveloppervlak van minimaal 1.000 M2.
Uw voordeel: "Des te meer vierkante meters hoe goedkoper de meterprijs!"

De Pro Washer wordt ingezet voor de volgende gevelelementen:
* Stalen gevelbeplating (vlak en geprofileerd zowel horizontaal als verticaal), damwandbeplating en sandwichpanelen.
Deze gevelelementen beslaan vaak meer dan 90% van Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals, Warehousing en overige Magazijnen. Aan de hand van het type en de grootte van het gebouw, beoordeelt BDG of we de Pro Washer in kunnen zetten.HOE WORDT DE "PRO WASHER" INGEZET? 
De Pro Washer(s) worden ingezet middels hijstechniek, wij hebben hiervoor onze eigen Pro Washer verreiker voor buitenterreinen waar weinig manoeuvreer ruimte is. Tevens worden de Pro Washer(s), de zogeheten gevelreiniging machine of gevelborstel ook toegepast in combinatie met telescoopkraan, torenkraan of autolaadkraan. De units worden aan het betreffende hijsmiddel gehangen waarna deze snel en gemakkelijk langs de gevel opgetrokken kunnen worden. Afhankelijk van de ligging van het object, de werkhoogte en de omgevingsfactoren kiest BDG welk hijsmiddel voor uw project ingezet wordt.

De Pro Washer(s) worden bediend door een vakkundig gecertificeerde medewerker van BDG. Alvorens te beginnen met de uitvoering van de werkzaamheden wordt samen met u het plan van aanpak besproken waarbij veiligheid van omstanders en toegankelijkheid van uw buitenterrein de hoogste prioriteit zijn.


PRO WASHER TRAILERS: ZELF OPERATIONEEL VOOR GEBOUWEN TOT 27 METER HOOGTE !
De Pro Washer trailers zijn volledig uitgerust met alle apparatuur die wij nodig hebben voor het uitvoeren van de gevelreinigingswerkzaamheden. Verreiker, water opslag, water management systemen, pomp units, haspel units (tot 300m), separate hogedruk units, rijplaten indien er geen verharding aanwezig is.

Milieubewust: Tot 27 meter gebouw hoogte hebben wij onze eigen Pro Washer verreiker bij en hoeft er geen separate kraan te komen, dit is beter voor het milieu en lagere overheadkosten.

BDG is koploper als het gaat om reiniging van logistiek & industrieel vastgoed, waarom? Wij beheersen alle disciplines als het gaat om de meest specialistische reinigingstechnieken van gevels, daken, vloeren en overige gebouw onderdelen.
ERVARING, ONDERZOEK & INNOVATIE IN HET KORT:

0% GEVELSCHADE AAN DE GEVELELEMENTEN DIE WIJ REINIGEN MET DE "PRO WASHER"

Door jarenlange ervaring, testen en door ontwikkelen van onze Pro Washer zijn we tot de conclusie gekomen dat "hoe groter" de machine niet altijd wil zeggen hoe meer voordeel voor de opdrachtgever. Veelal hebben de panden factoren die uiterste precieze in uitvoering vereisen, denk hierbij aan:
Gevelreclame, verlichting aan het gebouw, technische installaties, bouwdelen die uitsteken, pijpleidingen en laad en los doks etc.
Al deze factoren bepalen de uiteindelijke stijging en daling van de machine langs de gevel, de machinist en de medewerker van BDG die de PRO WASHER gevelreiniging machine oftewel gevel borstel bediend dienen nauw samen te werken en op elkaar ingespeeld te zijn om elke gevelreiniging tot een goed einde te brengen.

Wij hebben de panden van de afgelopen jaren geïnventariseerd die wij gereinigd hebben, we zijn daarmee tot de conclusie gekomen dat we beter een iets lagere dagproductie kunnen hebben "dan gevelschade" omdat de machine "te" groot is. Door een kleinere machine met een krachtiger reinigingssysteem kunnen we flexibel manoeuvreren tussen alle factoren die aan of voor de gevel gesitueerd zijn. Dit maakt de Pro Washer de meest geschikte gevelreiniging machine voor uw bedrijfsvastgoed!

WILT U OOK GOEDKOOP MAAR PROFESSIONEEL UW PAND IN EEN KORTE TIJD LATEN REINIGEN?
Wij komen graag bij u op locatie voor een inventarisatie afspraak om te beoordelen of gevelreiniging van uw pand d.m.v. de Pro Washer mogelijk is.