• BOGERS DIENSTEN GROEP
    4 DIVISIES "EEN" ORGANISATIE

BOGERS DIENSTEN GROEP

In 15 jaar uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van onderhoud en behoud van bedrijfsvastgoed. Wij hebben onze positie weten te bemachtigen door het opbouwen en toepassen van jarenlange ervaring. Anno 2020 hebben we de organisatie zodanig ingericht dat we de markt "voor" zijn door ons totaal one stop shopping onderhoudsconcept!


DUURZAME KLANTRELATIES

Bogers Diensten Groep biedt haar klanten een all-service oplossingen voor Reiniging, (Schade) Herstel & renovatie, Coating Technieken en meer jaren onderhoud in de vastgoedsector. Door het aanbieden van een diversiteit aan diensten en producten ontzorgt Bogers Diensten Groep haar klanten volledig. Wij zorgen voor maatwerkoplossingen, kwaliteit en een duurzame klantrelatie, hierdoor hebben onze opdrachtgevers minder contractpartijen.


ONZE OPLOSSINGEN

Door het samenvoegen van de diensten van de afzonderlijk gespecialiseerde werkmaatschappijen van Bogers Diensten Groep ontstaat er een allround bedrijf gespecialiseerd in reiniging, herstel en coating technieken van alle voorkomende oppervlakten die voorkomen bij bedrijfsvastgoed, deze facetten gecombineerd binnen "een" gespecialiseerd groep. Bogers Diensten Groep is een unieke speler op de markt met een gecombineerd concept van diensten. Tezamen met de jarenlange ervaring in de sector en het al aanwezige klantportfolio is Bogers Diensten Groep een gevestigde speler in de markt!

DE DIVISIES & DIENSTEN

De kern diensten zijn ingedeeld in afzonderlijke divisies, per divisie de gerelateerde specialiteiten.

Een compleet en prijsbewust scala aan producten en diensten gerelateerd aan de vastgoed sector, dat is de motivatie om voor Bogers Diensten Groep te kiezen. 

Door het continu doorontwikkelen van de werksystemen zijn wij altijd in staat de juiste technieken toe te passen.

OPDRACHTGEVERS EN WERKGEBIED

Wij reinigen, herstellen en renoveren bedrijfsvastgoed voor de zakelijke markt.

Onze opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk Beleggers, Gebouwen beheerders, Vastgoed beheerders, Bedrijven en Instellingen, Aannemers, Projectontwikkelaars.

BOGERS DIENSTEN GROEP werk in de gehele Benelux maar is hoofdzakelijk actief in heel Nederland.

TOEKOMSTVISIE

Het blijven doorontwikkelen van nieuwe werksystemen & technieken en het blijven verbeteren van de interne bedrijfsprocessen.

Blijven oriënteren naar overname mogelijkheden van gespecialiseerde bedrijven die binnen de doelstelling van BDG past.

Elk jaar terug mogen kijken naar een toenemende orderportefeuille.