• GEVEL RECLAME TECHNIEKEN
    VOOR UW BEDRIJFSVASTGOED
    DEMONTAGE, RECLAME SCHADE HERSTEL, NIEUWE GEVELRECLAME & MONTAGE

BREDE TOEPASSING GEVEL RECLAME TECHNIEKEN

GEVEL RECLAME TECHNIEKEN VOOR IEDERE GEVEL!

BDG Heeft als aanvulling op alle gevel technieken als service "gevel reclame technieken" in het diensten pakket aangezien wij onze opdrachtgevers van bedrijfsmatig vastgoed een totaalpakket willen bieden op het gebied van gevel upgraden & restylen.

Wanneer worden onze gevel reclame technieken toegepast?:
BDG past de gevel reclame technieken toe in de volgende situaties:
- Demonteren van oude gevelreclames bij einde huurperiode of indien het object verkocht is.
- Reclame schade herstel indien de oude gevel reclame aftekening of beschadiging op de bestaande gevel heeft achter gelaten.
- Nieuwe gevelreclame i.v.m. nieuwe huisstijl of een nieuwe gebruiker van het object.
- Vaak worden deze werkzaamheden gecombineerd met onze gevelschadeherstel & renovatie of coating werkzaamheden.

De juiste reclame voor uw gevel: 
Gevel folie & raamstickers, gevelborden, banners, freesletters, lichtbakken "vlak & haaks op de gevel", verlichte energie zuinige LED letters & logos en contourverlichting voor rondom het gebouw


Wij voorzien de gevels of daken van nieuwe reclame van:  Logistiek & Industrieel vastgoed - Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals, overige Magazijnen & kantoren. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE GEVEL VOORZIEN VAN ONZE GEVEL RECLAME TOEPASSINGEN: 

BDG geeft middels samenwerking van alle divisies invulling aan alle gevel technieken, we hebben niet alleen kennis van de toe te passen gevel reclame maar ook van het verwijderen van aftekening van oude gevelreclame en het herstellen van de gevel indien de bevestiging van de oude gevelreclame schade heeft veroorzaakt op het gevel oppervlak. Veelal wordt het verwijderen of herstellen van de oude gevelreclame of het leveren en monteren van de nieuwe gevelreclame gecombineerd met de gevelrestyling die wij uitvoeren. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Gevelreclame en de toepassing op het object is maatwerk!

STAPPEN GEVEL RECLAME DEMONTAGE, OPPERVLAKTE HERSTEL EN NIEUWE GEVEL RECLAME:

BDG bespreekt met u de werkzaamheden, van demontage, herstel tot het leveren en monteren nieuwe gevelreclame. Gekeken wordt naar de huidige staat van de gevel en de doelstelling van de toe te passen gevel reclame technieken.
Samen met u komen we tot een passende oplossing, ieder project en ieder budget vraagt om een andere toepassing.
Overtuigd van de mogelijkheden? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.