• INDOOR COATING BEDRIJFSVASTGOED
    DE COMPLETE BINNENSCHIL !
    DAKPLATEN - BINNENWANDEN - BEDRIJFSVLOEREN & STAAL CONSTRUCTIES

COMPLETE RESTYLING VAN DE BINNENZIJDE

WAT VALT ER ALLEMAAL ONDER INDOOR COATING?

BDG Coat panden met oppervlaktes van 500 M2 t/m 100.000 M2.

Uw voordeel:      "Des te meer vierkante meters hoe goedkoper de meterprijs!"

Indoor coating door BDG heeft betrekking op het coaten van alle gebouw elementen van industriële omgevingen. Stalen constructies, binnen muren, kozijnen en deuren of dakplaten. Of de coating werkzaamheden nu noodzakelijk en functioneel moeten zijn bij bijvoorbeeld brandwerend coaten of het pand moet opgefrist worden, voor iedere toepassing hebben wij de oplossing.

Indoor coating kan gecombineerd worden met een eventuele Specialistische reiniging van de binnenzijde van de ruimte.

Coaten op grote hoogtes is voor ons geen enkel probleem, wij zijn gespecialiseerd in de meest complexe projecten waar hoogte of bereikbaarheid de moeilijkheidsgraad bepaald! Waar andere afhaken gaan wij verder.

UW VOORDEEL ALS WIJ DE INDOOR COATING VERZORGEN: 

BDG is niet alleen gespecialiseerd in coating technieken maar ook in reiniging, herstel en meer jaren onderhoud. Omdat onze kennis verder gaat kunnen wij de beste oplossing aanbieden daar we zowel "voor" als tijdens en "na" onze werkzaamheden al rekening houden met de onderdelen in de betreffende ruimte en de nog te verwachte mogelijke werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden.

STAPPEN INDOOR COATING:

BDG zorgt door een inventarisatie op locatie dat er niets over het hoofd gezien wordt. Indoor coating werkzaamheden gaan vaak gepaard met andere reiniging of herstel werkzaamheden en het is daarom ook zaak dat hier kritisch naar gekeken wordt om indirecte faalkosten te voorkomen ten tijde van de werkzaamheden.