• KOZIJNEN OP KLEUR COATEN
    VAN BEDRIJFSVASTGOED
    ALLE TYPE KOZIJNEN EN DAGKANTEN ZOWEL OUTDOOR ALS INDOOR

WIJ COATEN DE KOZIJNEN SNEL EN VAKKUNDIG

WELKE KOZIJNEN VAN BEDRIJFSVASTGOED COATEN WIJ?

BDG coat kozijnen van kleine projecten tot XXXL projecten.

Uw voordeel:      "Des te meer strekkende meters hoe goedkoper de meterprijs!"
Kozijnen zijn onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen".
De kozijnen die BDG voorziet van nieuwe coating wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door 3 verschillende type kozijnen:
- "Stalen kozijnen", "aluminium kozijnen" en "kunststof kozijnen".
- BDG is gespecialiseerd in het coaten & spuiten van kozijnen met een "niet" zuigende ondergrond.

Coaten & spuiten van bovenstaande type kozijnen wordt veelvuldig toegepast bij bedrijfspanden. Kozijnen kunnen verschillende top coatings hebben zoals coating af fabriek, folie, houtnerf folie. BDG is gespecialiseerd in het op de juiste manier voorbehandelen, coaten & spuiten van deze verschillende type kozijnen.
Omdat wij niet "alleen" coaten & spuiten maar ook reinigen en  schadeherstel uitvoeren aan kozijnen hebben wij alle kennis die noodzakelijk is om op een correcte manier het probleem aan te pakken.


Gecombineerde uitvoering: 
Het coaten van kozijnen wordt vaak uitgevoerd in combinatie met het coaten van damwand beplating of overige onderdelen in de gevel zoals roldeuren en loopdeuren. Bij een totale restyling kunnen wij ook het pand voorzien van een dak coating als dit gewenst is. Voor er gestart kan worden met het coaten van de kozijnen is het belangrijk om te weten of er op korte termijn nog een gevel reiniging uitgevoerd dient te worden aan de omliggende gevel. Wij adviseren dit dan altijd "voor" het coaten van de kozijnen te doen, indien gewenst kan BDG u hier ook in ontzorgen.

Optionele aanvullende werkzaamheden: De ramen in de kozijnen die wij dienen te coaten kunnen voorzien zijn van zonwerende folie of raam stickers in de vorm van reclame uitingen, indien deze verouderd zijn of komen te vervallen kunnen wij deze verwijderen en de raampartijen voorzien van nieuwe gevelreclame of zonwerende folie.


Wij coaten kozijnen van:  Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals en overige Magazijnen en kantoren.
Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.