• VLOER MARKERING & BELIJNING
    BEDRIJF "OF" PARKEERGARAGE
    Vak indeling, juiste routing, docklijnen, markering en signalering

BREDE TOEPASSING MARKERING & BELIJNINGEN

MARKERING & BELIJNING VOOR IEDERE SITUATIE, VEILIGHEID VOOROP!

BDG Heeft als aanvulling op alle vloer technieken als service "markering & belijning" in het diensten pakket aangezien de vraag van uit onze opdrachtgevers van bedrijfsmatig vastgoed en parkeergarages voor deze toepassingen toe neemt door de verhoogde veiligheid eisen op de werkvloer of openbare ruimtes. Tevens zorgen de markeringen en belijning voor duidelijkheid op de vloer.

Waarom markering & belijning toepassingen?:
BDG kan haar opdrachtgevers van bedrijf en parkeergarage vloeren een totaalconcept bieden op het gebied van vloer technieken. Markeringen en belijning is vaak de laatste handeling voor een bedrijf of parkeergarage vloer in gebruik wordt genomen. Na dat BDG de beton vloer renovatie heeft uitgevoerd of een coating vloer heeft aangebracht, worden nog de nodige anti slip toepassingen uitgevoerd in combinatie met de meest uiteenlopende markeringen en belijningen om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen.Markeringen & belijning vindt plaats middels: 2 laags coating systeem "zware belastbaarheid" of hoogwaardige vloerstickers "lichte belastbaarheid".

Wij voorzien markering & belijning op vloeren van:  Logistiek & Industrieel vastgoed - Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals, overige Magazijnen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.

EEN BREED SCALA AAN MARKERINGEN & BELIJNINGEN


UW VOORDEEL ALS WIJ DE MARKERINGEN & BELIJNINGEN VERZORGEN: 

BDG geeft middels samenwerking van alle divisies invulling aan alle vloer technieken, we hebben niet alleen kennis van de toe te passen markeringen & belijningen maar ook van reiniging, coating technieken, renovatie en onderhoud van beloopbare onderdelen. Deze kennis stelt ons in staat om de beste toepassing te adviseren, mogelijk in combinatie met functionele anti slip toepassingen op de vloer. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten.

STAPPEN MARKERINGEN TOEPASSINGEN:

BDG inventariseert eerst de ondergronden om de juiste toepassing te adviseren, na het advies kan BDG tegen een vergoeding een markering en/of belijningsplan opstellen of de opdrachtgever levert zelf een opgesteld plan aan.
Overtuigd van de mogelijkheden? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte of informatie aan