DE AANPAK VAN BOGERS DIENSTEN GROEPStap 1 - Inventariseren:
U heeft een gerichte offerte bij ons aangevraagd, wij maken een afspraak bij u op locatie om uw wensen te inventariseren.
Samen met u bespreken we de mogelijkheden en oplossingen, door onze expertise komen we samen tot een maatwerk oplossing.


Stap 2 - Offerte & Advies:
Uw wensen en behoeften in combinatie met ons advies van de mogelijke oplossingen worden verwerkt in de offerte die u van ons ontvangt. Onze offertes zijn transparant en per onderdeel gespecificeerd zodat u geen verassingen achteraf heeft.


Stap 3 - De uitvoering:
Voor ieder project wordt altijd 1 projectleider aangesteld en 1 vaste voorwerker die de werkzaamheden coördineert, zo nodig overlegd hij met u en houd hij u op de hoogte van de voortgang. Er wordt gewerkt middels zeer uitgebreide werkdocumenten waarin alle werkzaamheden uit de offerte uitgebreid omschreven staan. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd voor de betreffende werkzaamheden en op de hoogte van de laatste technieken & ontwikkelingen


Stap 4 - De oplevering: 
Nadat de werkzaamheden volledig zijn afgerond evalueren wij samen met u de door ons geleverde werkzaamheden en kan de start beginnen van een langdurige samenwerking!


Stap 5 - Onderhoud: 
Na oplevering van het project, kunt u een onderhoudsovereenkomst afsluiten. Om de conditie van uw bedrijfsvastgoed te garanderen gaan wij graag met u een langdurige samenwerking aan dat uw object in topconditie blijft. Door periodiek onderhoud uit te voeren kunnen we tijdig gebreken signaleren waarna actie ondernomen kan worden.