• BETON VLOER TECHNIEKEN
    BEDRIJF "OF" PARKEERGARAGE
    Repareren, vlak slijpen, schuren of polijsten

UW BETON VLOER SNEL EN VAKKUNDIG GEREINIGD

WELKE TECHNIEKEN VOOR BETON VLOEREN PAST BDG TOE:

Beton vloeren zijn onder te verdelen in simpelweg twee types "glad & ruw", de meest beton vloeren worden toegepast voor bedrijfsvloeren en parkeergarages. Onze technieken worden ingezet voor zowel nieuwe betonvloeren als oude vervuilde of versleten betonvloeren.

Door toepassing van verschillende technieken kunnen we altijd een passende oplossing bieden
Verwijderen van oude lagen (ter voorbereiding van een nieuwe vloer coating), schuren en polijsten van ruwe betonvloeren, zwaar vervuilde vloeren waar vloeistoffen diep in de vloer zijn gedrongen, schuren van oude belijning en markeringen.
Alle technieken in combinatie met het eventueel opnieuw vloeistofdicht polijsten met toepassing van impregneermiddel.BDG TECHNIEKEN BETON VLOEREN SCHUREN EN POLIJSTEN:
BDG bekijkt eerst de doelstelling van het polijsten voordat er begonnen wordt met het polijsten van de betonvloer. Door eerst de doelstelling te achterhalen bepalen we wat de beste techniek is en of alleen polijsten voldoende is.

Onze technieken:
Optie 1: Het enkel top polijsten van de betonvloer / licht schuren met toepassing glans impregneer / lichte toepassing.
Optie 2: Vlak slijpen, stapsgewijs terug polijsten (zijde glas "of" hoogglans, reinigen en impregneren / zware toepassing.
Optie 3: (Gelijk aan optie 2) / 1 stap extra om alle vervuiling en losliggende toplagen verwijderen / zware toepassing.

Ieder project en ieder budget vraagt om een andere toepassing. Afhankelijk van de leeftijd van de vloer, de toepassing, de activiteiten die op de vloer hebben plaatsgevonden en plaats moeten vinden bepalen we samen de juiste techniek.
UW VOORDEEL ALS WIJ DE BETON VLOER RENOVEREN:
BDG zet beton renovatie in een breder perspectief. Zo voorzien wij onze klanten uitgebreid van advies. De ervaring leert dat dit leid tot een een efficiëntere aanpak en tevreden klanten. Renovatie betonvloeren blijft maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.

* Hoge productienorm door groot materieel.
* Zowel kennis van: Reinigen, schuren, polijsten, repareren, afwerklagen en onderhoud.
* Te combineren met een Vloer coating
* Te combineren met Anti slip toepassingen
* Te combineren met Markering & belijning


Voor deze beton vloeren met oppervlaktes van 100 tot 100.000 vierkante meter beschikken wij over de juiste machines. Onze opdrachtgevers weten ons te vinden voor tal van redenen, veelal na dat wij de beton vloer hebben gerenoveerd worden wij veelal ingeschakeld voor het Meerjaren-onderhoud om de vloer blijvend in topconditie te houden.

Renovatie vindt plaats middels: Stralen (meerdere technieken), schuren en polijsten, reinigen en veredeling van de vloer.

Wij renoveren beton vloeren van:  Logistiek & Industrieel vastgoed - Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals, overige Magazijnen. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.