• ROLDEUREN OP KLEUR COATEN
    VAN BEDRIJFSVASTGOED
    ALLE TYPE ROLDEUREN EN DAGKANTEN ZOWEL OUTDOOR ALS INDOOR

WIJ COATEN DE ROLDEUREN SNEL EN VAKKUNDIG

WELKE ROLDEUREN VAN BEDRIJFSVASTGOED COATEN WIJ?

BDG coat roldeuren van kleine projecten tot XXXL projecten.

Uw voordeel:      "Des te meer roldeuren hoe goedkoper de stuksprijs!"
Roldeuren ook wel bekend als overheaddeuren en industriedeuren zijn onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de overheaddeuren zijn er in verschillende afmetingen en in 2 typen:
- Aluminium plaat met of zonder venster.
- Met plastisol plaatstaal met of zonder venster.

Coaten en spuiten van overheaddeuren wordt veelvuldig toegepast indien de overheaddeur onderhevig is geweest aan veroudering waardoor de bestaande coatlaag verpoederd is of delamineerd. Ook overheaddeuren die middels schadeherstel door BDG zijn hersteld i.v.m. aanrijdschade of door ons zijn voorzien van 1 of meerder nieuwe panelen worden gecoat. Afhankelijk van welk paneel er hersteld dient te worden kan het voordeliger zijn deze te herstellen of te vervangen en vervolgens de gehele deur op locatie opnieuw geheel te coating door middel van spuittechniek.


Gecombineerde uitvoering: 
Het coaten van roldeuren wordt vaak uitgevoerd in combinatie met het coaten van damwand beplating of overige onderdelen in de gevel zoals kozijnen en loopdeuren. Bij een totale restyling kunnen wij ook het pand voorzien van een dak coating als dit gewenst is. Voor er gestart kan worden met het coaten van de roldeuren is het belangrijk om te weten of er op korte termijn nog een gevel reiniging uitgevoerd dient te worden aan de omliggende gevel. Wij adviseren dit dan altijd "voor" het coaten van de roldeuren te doen, indien gewenst kan BDG u hier ook in ontzorgen.

Optionele aanvullende werkzaamheden: De roldeuren die wij dienen te coaten kunnen voorzien zijn van stickers in de vorm van reclame uitingen, deze dienen verwijderd te worden om hechting te waarborgen van onze coating.
Indien gewenst kan BDG de roldeur "na" het coaten opnieuw voorzien van gevelreclame in de vorm van bestickering.

Wij coaten roldeuren van:  Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals en overige Magazijnen en kantoren. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem!
Voor ieder project een oplossing.