• STENEN GEVELS COATEN
    VAN BEDRIJFSVASTGOED
    COMPLETE METSELWERK GEVELS "OF" ENKEL DE BORSTWERING COATEN

WIJ COATEN UW STENEN GEVEL SNEL EN VAKKUNDIG

WELKE STENEN GEVELS VAN BEDRIJFSVASTGOED COATEN WIJ?

BDG coat stenen gevels met oppervlaktes van 200 M2 t/m 100.000 M2.

Uw voordeel:      "Des te meer vierkante meters hoe goedkoper de meterprijs!"
De Stenen gevels die wij coaten zijn onder te verdelen in diversen "soorten & uitvoeringen", de meest voorkomende stenen gevels worden toegepast op kantoren en bedrijfshallen. De stenen gevels worden vaak omschreven als "metselwerk" & "borstwering". Stenen gevels van bedrijfsvastgoed bestaan veelal uit de volgende soorten: Handvorm of MBI


Gecombineerde uitvoering: Het coaten van stenen gevels wordt vaak uitgevoerd in combinatie met het coaten van damwand beplating en de overige onderdelen in de gevel zoals kozijnen, roldeuren en loopdeuren. Bij een totale restyling kunnen wij ook het pand voorzien van een dak coating als dit gewenst is. Voor er gestart kan worden met het coaten dient de stenen gevel eerst gereinigd te worden. Mogelijk is er kitwerk aanwezig tussen de dilataties van de metselwerk wat verouderd of poreus kan zijn, in dit geval kunnen we de dilataties voorzien van nieuw dilatatie kitwerk.


Wij coaten metselwerk gevels van:  Overslagbedrijven, Opslagbedrijven, Logistieke bedrijven, Distributiecentra, DC's, Terminals en overige Magazijnen en kantoren. Staat uw soort bedrijfsvastgoed er niet bij, geen enkel probleem! Voor ieder project een oplossing.